Radio 1 zoekt enthousiaste gebruikers van de Radio 1-app!

12 december 2019
Ben je ook benieuwd wat 'gepersonaliseerde radio' jou te bieden heeft? Zou je graag radiofragmenten op maat ontvangen? Een lijst van fragmenten, rekening houdend met je interesses en hoeveel tijd je hebt? Stel je dan kandidaat voor ons Daylist-testpanel en geef zo de toekomstige radiobeleving mee vorm.

Sinds enkele maanden kan je fragmenten herbeluisteren via de Radio 1-app. Het gaat over korte stukken uit radioprogramma's die de voorbije 48 uur werden uitgezonden. Dat is Radio 1 Select.

Maar Radio 1 wil verdergaan in de toekomst. Wij willen onze fragmenten via onze app op een gepersonaliseerde manier aanbieden. 

Bijvoorbeeld door je fragmenten voor te stellen die je misschien wel leuk vindt of door je programma’s te laten ontdekken die je nog niet kende. We kunnen je ook enkel stukken laten beluisteren die je écht boeien of je een lijst op maat bezorgen, die rekening houdt met hoeveel tijd je hebt en wat je interesses zijn.

Test de app

Is dat iets voor jou?  Schrijf je in via Pilootzone om de Daylist-app te testen.

Tussendoor vragen we korte feedback en op het einde van het testparcours krijg je een vragenlijst waarin alle onderdelen aan bod komen.

Handige info

•Enkel beschikbaar voor Android
•Duur test: vrijblijvende deelname tot halverwege januari
Daylist is een testapplicatie die losstaat van de bestaande Radio 1-applicatie

Wat is Pilootzone?

VRT Pilootzone is het testplatform van VRT Innovatie. Via deze website kan je je inschrijven als VRT Testpiloot, zo blijf je op de hoogte van nieuwe testvluchten en krijg je de kans om jouw toekomstige mediabeleving mee vorm te geven

Lees ook: