"Radio als een warm dekentje": Dit was 'De LuisterLijn' met Annelies Moons & Joris Hessels

15 december 2020
Radio 1
Afgelopen zondag presenteerden Annelies Moons & Joris Hessels het laatavond programma 'De LuisterLijn' voor De Warmste Week. Radio 1 geeft al enkele weken extra aandacht aan het thema 'eenzaamheid'. Luisteraars konden inbellen om hun verhaal te doen. En dat deed deugd!

Want ook verhalen van lotgenoten horen, werkt troostend.

En dat was te merken aan de reacties van de luisteraars op het programma. Bedankt voor de mooie woorden!

Op dit moment zijn er meer dan 100 vallende sterren per uur te zien want de meteorenzwerm Geminiden piekt vanavond. Helaas, het is bewolkt. Jullie zorgen voor opklaringen, dus misschien valt er nog een wens te placeren 😊
Karin
Van harte dank voor jullie gemoedelijk gesprek. Wat een warm hartelijk programma en luisterend oor in speciale tijden. Hele bijdrage voor wie het wel heel erg moeilijk heeft. Wens jullie ook veel sterkte en moed bij de radio want wat een verzorgende kracht voor de luisteraar. 🙏🔥
Carine

“We bedanken iets te weinig de mensen die er echt voor ons zijn”

Een van de opmerkelijkste passages was de jonge Karis (17). Ze belde in om haar vader te bedanken en bracht tegelijk een heel warme boodschap.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook het gesprek met Stijn ontroerde. Voor hem loert eenzaamheid om het hoekje. Hij vindt dat er altijd wel dingen zijn om elke dag dankbaar voor te zijn. Het maakt hem, maar ook zijn omgeving gelukkig.

undefined

Bekijk hier de foto's:

Voor dit programma werkte Radio 1 samen met TeleOnthaal.

Lees ook: