Radio Rusland

14 juni 2018
De sportzomer van 2018 wordt er één om naar uit te kijken. Op de eerste plaats naar de prestaties van onze nationale ploeg tijdens het WK voetbal in Rusland.

Radio 1 volgt alle sportevenementen van de zomer op de voet. De Ronde van Frankrijk is en blijft een topper op sportief gebied en qua sportbeleving. Een gloednieuw en veelbelovend sportevenement zijn de European Championships in Berlijn en Glasgow. Die worden voortaan elke vier jaar in augustus georganiseerd en bundelen een aantal Europese kampioenschappen in diverse sportdisciplines, zoals atletiek, artistieke gymnastiek en zwemmen.

En dan zijn er ook nog het BK en WK Wielrennen, de Ronde van Spanje, de Grote Prijs Formule 1 van België in Francorchamps, de Memorial Van Damme, het WK Basketbal met de Belgian Cats, het WK Volleybal met de Red Dragons en tal van andere sportevenementen.

Radio 1 zorgt ervoor dat de sportliefhebbers al dat moois vanop de eerste rij en in de best mogelijke omstandigheden kunnen volgen. In rechtstreekse uitzendingen en omkaderende programma’s met achtergrond, analyse en ambiance.