Risicogroep The Rolling Stones verrast met nieuwe coronasong!

23 april 2020
©Andrew Timms/Universal
Na acht jaar brengen The Rolling Stones voor het eerst een nieuw nummer uit. De wereldwijde coronacrisis vroeg er om. Hij heet ‘Living in a Ghost Town’ en gaat over de lockdown. Een single om de curve verder af te vlakken. Nu nog een vaccin.

Living in a Ghost Town dateert van voor de pandemie, want The Rolling Stones werkten al aan een nieuw album. Omdat het nummer lijkt te voorspellen waar we nu inzitten, pasten Mick Jagger en Keith Richards de tekst aan.

Het vat de tijdsgeest zo goed samen dat ze besloten het meteen uit te brengen. Om dat gedaan te krijgen, speelden ze elk vanuit eigen kot. Op verschillende continenten zelfs, in L.A. en Londen.

Mick Jagger:

So the Stones were in the studio recording some new material before the lockdown and there was one song we thought would resonate through the times that we’re living in right now.We’ve worked on it in isolation. And here it is –It’s called ‘Living in Ghost Town’ -I hope you like it”

Living in a Ghost Town belooft veel goeds voor die nieuwe Stonesplaat en is meteen onze Voxtip voor weer een nieuwe coronaweek.

undefined