Sarah Vandeursen zoekt schoonheid in de tristesse

5 januari 2017
Zangeres en presentatrice Sarah Vandeursen gaat in De winter van op zoek naar prachtige nummers die eigenlijk heel treurig zijn. Heb jij een suggestie? Laat het haar weten!

Sarah Vandeursen geraakte bekend als Conny Komen, een van de zangeressen van Kenji Minogue, een groep die electropop met kitsch, humor en absurde West-Vlaamse teksten brengt. Haar deelname in De Slimste Mens in 2014 leverde haar een contract op bij productiehuis Woestijnvis, waar ze redactiewerk doet voor verschillende programma's en samen met Pedro Elias De Idioten presenteert.

Sarah gaat in De winter van op zoek naar de schoonheid in de tristesse. Heel veel nummers hebben een heel triestige inhoud, waardoor ze vol emotie zitten. Die emotie wil Sarah horen. Een van de voorbeelden die ze meebrengt is For the good times van Al Green.

Van maandag tot vrijdag ontvangen Evert Venema en Lieve De Maeyer tussen 9u en 12u achtereenvolgens Vincent Byloo, Peter Vandermeersch, Dimitri Leue, Erik Van Neygen, Rik Verheye, Kathy Lindekens, Barbara Sarafian, Clara Cleymans, Sarah Vandeursen en Dirk De Clippeleir.

Elk van hen kiest een thema en roept jou op om bijhorende songs te suggereren. Tussendoor blikken we ook terug op de muzikale winters van lang en minder lang geleden.
Heb jij een suggestie? Laat het weten via deze pagina.