Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

#weetikveel

Spaghetti met Gruyère uit de brasserie? "Daar krijg ik het schijt van"

di 27 aug. - 1:05

Gruyère op de spaghetti? Pasta die opgewarmd werd in de microgolfoven? Nee, chef Peppe Giacomazza is niet echt fan van de manier waarop heel wat brasserieën en tavernes hun 'Spaghetti Bolognaise' serveren. Maar hoe moet het dan wel?
Peppe Giacomazza

Chef Peppe Giacomazza was de gast van Kobe Ilsen in #weetikveel. Een uur lang vertelde hij over de Italiaanse keuken. En ook over gerechten die zich 'voordoen' als Italiaans. 

Met een Spaghetti Bolognaise uit een brasserie (opgewarmd in de microgolfoven, en met Gruyère-kaas) doe je hem alvast geen plezier, zei hij vurig.

Bekijk het fragment:

Bekijk de integrale uitzending:

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet