Sporza deze week

14 juni 2021

Maandag 14 juni tot en met vrijdag 18 juni (15u-23u)

Radio 1 volgt het EK voetbal op de voet. In 'Sporza EK & De Wereld Vandaag' hoor je tussen 15u en 19u flitsen van de wedstrijden en krijg je ook al het EK-nieuws te horen. Steffy Merlevede en Ruth Roets brengen je elke weekdag ook al het andere belangrijke nieuws uit de wereld.

Elke avond presenteert Niels Van Duyse 'Sporza EK' tot 23u, met live verslaggeving van de wedstrijden. Op donderdag schiet Sporza EK met David Naert al om 17u30 uit de startblokken, want dan spelen de Rode Duivels hun tweede groepswedstrijd tegen Denemarken.

Zaterdag 19 juni (15u-23u)

Sporza serveert het voetbal vanop het Europees Kampioenschap en ’s avonds komen de Belgische volleybalmannen in actie in de Final 4 van de European Golden League.

Zondag 20 juni (13u-20u)

Wie wordt Belgisch kampioen wielrennen op de weg? Sporza volgt het BK in Waregem. Voorts spelen de Belgian Cats op het EK basketbal en er is ook aandacht voor Formule 1 en volleybal. Ook van de actie op het EK voetbal hoef je uiteraard niks te missen.

Podcast

Sporza brengt naast de reguliere uitzendingen van 'De Tribune' ook een dagelijkse podcast rond het EK voetbal. Elke ochtend vind je via alle podcastkanalen een verse aflevering van 'De EK Tribune'. 

Lees ook: