Stef Kamil Carlens 50

27 september 2020
© Radio 1
Stef Kamil Carlens is 50 geworden en trakteerde in 'Time Out' op zijn favoriete platen van het moment. De allround artiest speelde ook een prachtige sessie. (Her)beluister!

Stef Kamil Carlens is dichter, liedjesschrijver, theatermaker en beeldend kunstenaar. Zouden de afgelopen maanden voor hem een minder productieve periode zijn geweest ? 

Ik heb ongelooflijk hard gewerkt. Want ik had ineens een zee van tijd en daardoor kon ik een aantal dingen afwerken die al lange tijd bleven liggen: schilderwerk, composities voor mezelf en voor anderen. Muziek voor een lichtspektakel De Grote Schijn. De muziek voor een documentaire film over mijn muziek, een productie voor zangeres Leki, ..
Stef Kamil Carlens

HERBELUISTER hieronder het gesprek met Stef Kamil Carlens in 'Time Out' over zijn activiteiten als zanger, dichter, producer en schilder. Tussendoor hoor je de platenkeuze van Stef Kamil : 

1 BLAKE MILLS Money Is The One True God 

2 ISBELLS Father 

3 SUN RA AND HIS ARKESTRA Sunology, Part 2 

4 MILLIONAIRE Can't Stop The Noise 

Stef Kamil speelde ook een Radio 1-sessie voor 'Time Out'. Eén recente song uit zijn jongste album 'Lament on General Smedley D. Butler' en één song uit de longlist van de LageLandenLijst: en dat werd er een van zijn hand maar vooral bekend via The Scene: 'Mooi'.

Lees ook:

Lijst van artikels

Radio 1 Select