VIDEO: Stef Kamil Carlens live

4 maart 2017
'Stuck in the status quo' is het eerste album dat Stef Kamil Carlens onder eigen naam gemaakt heeft. Hij komt het live spelen tijdens een Radio 1 Sessie in de Marconistudio. De tickets zijn uitgedeeld, maar je kan de sessie live meemaken op Radio 1 en op radio1.be

Stef Kamil Carlens - The Journey will be long

In de single The journey will be long hoor je een harp en een vrouwenstem - dat is de Hongaars-Belgische Alma Auer, die SKC letterlijk van de straat haalde.

Een album onder je eigen naam (of als je wil: je eigennaam), is niet hetzelfde als een soloplaat. 'Stuck in the status quo' verschijnt onder de naam Stef Kamil Carlens, omdat het een zeer persoonlijke plaat is, waarop hij een groot deel van de instrumenten speelt. Maar zowel op plaat als live kan zelfs Stef Kamil Carlens het niet allemaal alleen.

SKC zingt en speelt gitaar - maar daar was je zelf ook al achter gekomen.

Een ritmesectie hebben we ook nodig: Zita Swoon-kompaan Wim De Busser zorgt voor de percussie en ex-Dez Mona'er Nicolas Rombouts speelt contrabas. En dan is er nog Nel Ponsaers, die je kent van Golden Glows. Zij speelt allerlei toetseninstrumenten.

Stef Kamil Carlens - Pretty Girl

Stef Kamil Carlens - I'm going away

Stef Kamil Carlens - Hot Hotter Hottest

Stef Kamil Carlens - Thinking about you