Straks in Culture Club op Radio 1

26 oktober 2018

Sneaker Peek

Het mag ook eens over mode gaan! Tegenwoordig heeft iedereen een makkelijke sneaker aan zijn voeten. Wel …. Wie van sneakers houdt moet dit weekend nog snel naar Eindhoven. Daar kan je in een grote sneakertentoonstelling zien waarom deze sportschoen zo populair werd. Van de jaren 70 tot nu. Van eenvoudig comfortabele ontwerpen tot zotte nieuwe design.

Xander De Rycke tipt

Standupper Xander De Rycke fileert voor de derde keer het voorbije televisie- en filmseizoen. Haast u spoedig want alle shows zijn zo goed als uitverkocht. Voor Culture Club mag hij de lekkerste cultuur tippen om het hele seizoen mee door te komen: van Walking with Dinosaurs tot de muziek van Jeff Goldblum

Raoul De Keyser oeuvre in S.M.A.K.

De screensaver van acteur Wim Opbrouck? Dat is een werk van schilder Raoul De Keyser. Het SMAK in Gent toont het hele oeuvre van Raoul De Keyser en Wim Opbrouck gidst Culture Club rond in de wereld van zijn idool.

Alleen Elvis blijft bestaan 

Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck is te gast morgen in Alleen Elvis Blijft Bestaan. In Culture Club doet hij wat hij op televisie niet mag: een straffe plaat kiezen.

Waar zijn alle stemmen?

Waar zijn alle stemmen is een grappig voorlees én luisterboek van Emi Catteeuw. Leuke luisterradio voor grote en kleine kinderen!

Drift

Bregje Hofstede schreef Drift. Een must-read voor iedereen die zichzelf te kijk zet op facebook, instagram of twitter of over hoe we allemaal voortdurend altijd ons eigen verhaal schrijven.

undefined

Vlaamse onroerend Erfgoedprijs

Eperon D’or uit Izegem won de Vlaamse onroerend Erfgoedprijs. Ode aan een gebouw én aan een schoenmuseum. Dé ideale weekendtip, want het museum ligt vlakbij het station.

undefined