Summer Software, de zomer-playlist van Stuff.

22 juli 2016
Stuff., Mixmonster Menno
De tweede zomerplaylist van Time Out is officiëel toevertrouwd aan de band Stuff., dé band in de hedendaagse Belgische jazz, en een band die er moeiteloos in slaagt het stof te doen wegblazen van een genre dat voor sommigen nog steeds hardnekkig doorgaat als moeilijk en ondoorgrondelijk. Ze zijn dan ook bijzonder aanwezig op de jazz- maar ook op de alternatieve dance en electronica festivals.

If an energy drink could make music, it would sound like STUFF, zo schrijft het Britse magazine Jazz Standard. Wij wisten het natuurlijk al langer: Stuff. is hot, maar ook in het buitenland gaan ze nu duidelijk over de bijl. De band speelt gigs in Amsterdam én in Londen en in de Britse pers zijn ze duidelijk in hun oordeel.

Voor de tweede Summer Software, de zomerplaylist van Time Out, doen we dan ook graag een beroep op Stuff. en de band was zo slim om hun meest ervaren DJ af te vaardigen: Mixmonster Menno, de scratcher en turntabelist van de band. Benieuwd wat hij bovenhaalt als het op zomerplaten aankomt? Zaterdagavond hoor je zijn platenmix in Time Out. More summer vibes coming up! Hot stuff indeed. 

Mixmonster Menno

Radio 1 Select