Ugh! (bis)

7 mei 2016
We hebben ooit één keer gepraat over een boek dat we niet gelezen hadden. Daar was een goede reden voor: het boek was nog niet af. Ondertussen is het er, we hebben het gelezen en we gaan er zaterdag over praten.

Indi was een klein, onafhankelijk landje dat zich tussen 1978 en 1984 op Belgisch grondgebied bevond en werd bevolkt door Indianen. Bevolkt door één indiaan om precies te zijn. De dwergstaat Indi bevond zich op de tweede verdieping van het huis aan de Vrijheidstraat 18 in Turnhout. Daar woonde de jonge Karl van den Broeck, beter bekend als ‘Indianenredder’, de auteur van het boek dat nu eindelijk verschenen is: ‘Waarom ik de Indianen wil redden’. Het moet gezegd: de vlag dekt de lading. Indianenredder wil de Indianen redden en hij legt in zijn boek uit waarom.

Wat staat er nog over Indi in het boek? 

Het bestaan van Indi is nog steeds geheim en mag door de lezer van dit boek onder geen beding worden onthuld. Wie deze regel leest, verklaart zich akkoord met deze disclaimer.

Shit. We gaan het zaterdag mogen uitleggen.

Hopelijk kunnen we het goedmaken met een bordje pemmikan. Dat is gedroogd en verpulverd bizonvlees gemengd met bessen en vet. Volgens Indianenredder vinden Indianen dat lekker.