Universiteit van Vlaanderen: ga gratis naar de live-opnames

2 augustus 2018
Hoe word jij wereldmarktleider met je jong en nieuw bedrijf? Kan ik mijn gsm opladen met mijn jas? Waarom ga je beter geblinddoekt winkelen? Slimme vragen, maar wat is het antwoord? Kom naar live-opnames van de Universiteit van Vlaanderen.

Woon de opnames gratis bij!

Wil je gratis aanwezig zijn bij de laatste opnames van de Universiteit van Vlaanderen? Stuur dan een mailtje naar info@universiteitvanvlaanderen.be met het antwoord op de vraag: 'Mag je kikkergif drinken?' (Waar vind ik dat? Hier dus!) Vergeet in de titel niet de geheime code "Radio 1" te vermelden en of je een enkel of duoticket wenst? Laat hen ook weten welke opnamedag je verkiest.

Professoren en universitaire docenten geven korte colleges over de meest boeiende en begeesterende materie.

Elk college start met een prikkelende vraag. Van geesteswetenschappers tot neurologen en bio-ingenieurs, telkens met waanzinnig interessante onderwerpen. De professoren vertellen hun verhaal op een laagdrempelige manier zodat kijkers geen voorkennis moeten hebben. Zo maken ze complexe onderwerpen voor iedereen sexy en makkelijk toegankelijk.

Opnames

Op 4, 5 en 6 september gaan de eerste opnames van start in de Versuz in Hasselt ( Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt). Net zoals vorig jaar is iedereen welkom vanaf 19u30 en starten we met het eerste college om 20u15.

Deze colleges zijn ook gratis te bekijken op VRT NU, YouTube en bij onze partners.

Geen gratis ticket gewonnen? Koop je tickets (5 euro) en woon de opnames bij, via universiteitvanvlaanderen.be

Woon de opnames bij! Koop je tickets (5 euro) via universiteitvanvlaanderen.be