Kamal Kharmach leest verkeer: "Vandaag een beetje verkeerspraat doen, snapt gij?"

7 maart 2018
Onverwacht bezoek in de studio bij Ayco vandaag. Kamal Kharmach mocht de VRT overnemen en deed dat wel héél letterlijk. Mogen we je voorstellen aan verkeerslezer Kamal?

Kamal Kharmach nam vandaag de VRT over in het kader van VRT NXT. Via Instagram gaven zijn volgers hem allerlei opdrachten. Eén ervan was het verkeer voorlezen, mét een bepaald accent. 

Het leverde bovenstaande grappige beelden op. "Alvast mijn excuses aan de luisteraars", zei Kharmach alvast voor hij eraan begon. 

Met de campagne gaat de VRT op zoek naar nieuw, jong en divers talent. Kamal Kharmach is één van de jonge mediamakers die hen wil warm maken en tracht te bereiken via zijn sociale media-kanalen. 

VRT NXT is het project dat VRT dit jaar organiseert om jongeren tussen 16 en 23 jaar de kans te geven om nieuwe facetten van de media te leren kennen en te experimenteren. Op woensdag 25 april verwelkomt VRT 350 jongeren tijdens VRT NXT LAB. In juli en augustus mogen 20 jongeren hún stempel op VRT komen drukken tijdens VRT NXT INVASION.

Meer info over VRT NXT lees je hier. 

Lees ook