"Vrouwen zijn wel degelijk grappig en gevat!"

17 november 2016
Ilse Bogaert merkt dat er steeds minder ruimte is voor stand-up comedy op TV. Als er dan toch stand-up getoond wordt, zijn het enkel mannen. Er is blijkbaar geen ruimte voor vrouwelijke artiesten...

Comedy en vrouwen, het lijkt niet samen te gaan. Niets is minder waar. Wij zijn wel degelijk grappig, geestig en gevat. Maar zovele comédiennes krijgen te weinig de kans om het te tonen op TV. Mis je ook goeie comedy met vrouwelijke comédiennes op TV?

Al gehoord van actrice-comédienne Veerle Malschaert? Zij toert net rond met haar nieuwe voorstelling 'Boegbeeld'.
Jammer genoeg komen comédiennes nog te weinig in the picture. Laat Canvas een BoegBeeld worden op het vlak van comedy. Geef ze een platform: die nieuwe generatie schalkse dames!

En zijn vrouwen wel grappig? Natuurlijk! Ik hou wel van die persoonlijke insteek. Vrouwen die taboes durven doorbreken, die met een kwinkslag zeggen hoe het nu echt met ze gaat. Die ontroering en kwetsbaarheid brengen, maar ook herkenbaarheid en hilariteit waarmee we kunnen schaterlachen! Lachen én huilen.

Een podium voor de dames, niet in de vergetelheid maar in de spotlights. Toon meer vrouwelijke comédiennes op TV en laat je door hen ontroeren en lach je simultaan een breuk.