Wat doet het nieuws met Marijke Libert?

3 maart 2015
De Bende van Annemie toont aan dat alles wat er in de buitenwereld gebeurt meer met de luisteraar te maken heeft dan hij zelf denkt. Dagelijks nodigen we ook een bekend iemand uit met wie we dezelfde oefening maken.

Vandaag is onze nieuwsvrouw Marijke Libert.

 

 

 

Ze las in de krant een interview met Erika Van Tielen, die nadat ze uit de media was verdwenen, in een zwart gat viel. Van Tielen probeert nu uit alle macht duidelijk te maken dat het géén burn-out was. Het valt Marijke op dat een burn-out meer en meer in de taboesfeer beland is. Ook zij heeft een zwaar jaar gehad en ze merkte al snel hoe ook zij het zeker geen burn-out wilde noemen. Hoe komt dat toch, vraagt ze zich af...

Een ander nieuwsbericht dat haar persoonlijk raakte, was het feit dat een groep donorkinderen graag de anonimiteit van de donor opgeheven wil zien. Marijke is zelf moeder van een zoon die verwekt is via kunstmatige inseminatie met sperma van een anonieme donor. Ze heeft haar zoon gevraagd of hij het zou willen weten, wie de donor is. Haar zoon wil dat absoluut niet.