Wat durf je nog eten?

6 maart 2013
Paardenvlees in onze rundslasagna. Varkensvlees in Kip Curry. Water in ons kippenvlees. Ezelsvlees. Zullen we nog even doorgaan? Het lijstje 'voedselfraude' wordt steeds langer. Onze gezondheid kwam er niet door in gevaar, maar het vertrouwen werd er wel door geschonden. Wat durf je nog eten?

Hoe zit het met ons vertrouwen? Komt het nog goed?

Wim Verbeke, prof agro-voedingsmarketing en consumentengedrag UGent, weet meer.

 

Het forum is afgesloten. Wil je nog reageren? Mail dan naar hautekiet@radio1.be

 

REAGEER

Ben jij ongerust over wat er op je bord komt?

Wil je wel weten wat er op je bord komt? Wat er precies in gerechten zit? Of maakt het je niet uit of er nu paard of rund in je lasagna zit?

Heeft het paardenvleeschandaal je kritischer doen kijken naar wat de voedselindustrie ons voorschotelt?