"Vier tickets = vier papieren, vooruitgang?"

15 februari 2017
Luisteraar Dirk De Roeck wilde zich van zijn meest genereuze kant tonen en nam het kleine grut mee naar een pretpark. Maar toen moest hij de internettickets afdrukken ...

GDVRDMM, weer vier bladen!

Als gulle opa bestel je al eens een paar tickets voor een pretpark, via het internet natuurlijk want we zijn niet alleen gul, we zijn ook bij de tijd. De vier bestelde tickets worden dan per mail doorgestuurd en je kunt ze zelf afprinten. Wat een vooruitgang. Ware het niet dat deze vier tickets op vier aparte A4 bladen worden geprint. Vier!

Elk van deze bladen bevat handige informatie over de te volgen reisweg, het adres van het pretpark en nog zoveel meer. Bovenop krijg je nog wat kleurige reclame mee van de sponsor of voor een evenement van een bevriend artiest! En dat allemaal vier keer! En in kleur!

Opa en oma gaan ook nog eens graag naar een concertje of een avondje theater : overal hetzelfde liedje.

Beste organisatoren, websitebouwers, pretparkboekhouders, in afwachting van een algemene omzetting van internettickets naar digitale versies via onze smartphones, zet die af te drukken tickets van één besteller toch op één document, eventueel met één keer de informatie die u wilt meegeven.

Ten slotte heb je alleen maar een QR code of streepjescode nodig aan de ingang van jullie amusementspaleizen.