Hautekiet
Hoe zal onze voedselconsumptie veranderen in de toekomst? Denk mee!
wo 15 nov. - 10:25
Donderdag start de 11e Week van de Smaak. Thema dit jaar is De smaak van morgen.
Vlamingen eten jaar na jaar minder vlees. Komt er een moment waarop vlees helemaal niet meer op ons menu staat? Dat is een van de vragen tijdens de Week van de smaak.
Studio 100-baas Hans Bourlon denkt alvast van wel. "In 2050 is er een verbod op de verkoop van vlees en vis", zei hij eerder deze week in het dagboek van Nieuwe Feiten.
Reageer
- Wat zal er volgens jou in de toekomst veranderen aan onze voedselproductie en -consumptie?
- Eten we binnenkort met z’n allen massaal insecten, zeewier of vlees gekweekt in labo’s?
- Of printen we onze frietjes met de 3Dprinter? In hoeverre ben je daar vandaag al mee bezig?