Win de nieuwe Taylor Swift

15 december 2020
Vijf maanden geleden verraste Taylor Swift vriend en vijand met de plaat 'Folklore'. Vijf maanden later doet ze het nog eens.

'Folklore' werd geschreven en opgenomen in volle lockdown, met de hulp van Aaron Dessner van The National, Jack Antonoff, William Bowery en Bon Iver. De plaat ging een miljoen keer over de toonbank, werd genomineerd voor 5 Grammys en kampeerde 8 weken lang bovenaan de Billboard 200. Een album dus waar ze nog minstens een jaar op had kunnen teren.

Maar Taylor Swift zit duidelijk op een creatieve piek, want ze bleef ideeën uitwisselen met de muzikanten en voor ze het wist had ze een zusteralbum klaar. Het team werd uitgebreid met Bryce Dessner die arrangementen schreef en mee producete. Daardoor klinkt het geheel iets avontuurlijker en vrijer. En verder zijn er gastbijdrages van Haim, Bon Iver en The National.

Muziek maken was dé houvast voor Swift in dit wankele jaar en ze wilde 'evermore' dan ook meteen uitbrengen als cadeau voor de luisteraars in deze eenzame eindejaarsperiode. De verhalen die ze vertelt zijn nochtans niet van de vrolijkste: van een mislukt huwelijksaanzoek en overspel tot een misdaadverhaal waarin ze de man van haar vriendin om het leven brengt. Ideaal voer wel voor de fans, die meteen gretig op zoek gaan naar de grens tussen fictie en realiteit in de songs, om meer te weten te komen over de échte relatiestatus van Swift.

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans om het album te winnen.

Omwille van corona kan het wel even duren voor de winnaars hun album opgestuurd krijgen.