Win een unieke foto van Iggy Pop!

5 september 2019
Deze foto van Gie Knaeps kan je winnen
Van 5 september tot en met 6 oktober kan je een fototentoonstelling rond Iggy Pop bezoeken in muziekcentrum Trix: 'Iggy Pop door de lens van 4 Belgische fotografen'. ‘Wonderland’ neemt alvast een kijkje tijdens een wervelende live-uitzending, en geeft ook één van de tentoongestelde foto’s weg. Niet laten liggen, dit buitenkansje!

Op vrijdag 6 september komt ‘Free uit’, het nieuwe album van Iggy Pop. De avond ervoor viert ‘Wonderland’ de levende legende met een live-uitzending vanuit muziekclub Trix in Antwerpen. Daar kan je ook een fototentoonstelling rond Iggy Poppy bezoeken: ‘Iggy Pop – A Life in Pictures’. Het gaat om 19 Iggy Pop-foto’s, genomen door Alex Vanhee, Gie Knaeps, Goedefroit Music en Rob Walbers. De oudste foto dateert uit 1978, de meest recente uit 2016.

Om dit Iggy Pop-feest helemaal compleet te maken, geven we één van de tentoongestelde foto’s weg! (zie foto hierboven) Altijd al een authentieke ‘Gie Knaeps’ in huis willen hebben? Speel dan mee met onze wedstrijd. De opdracht? Herken de intro’s van de Iggy Pop-songs!

Meer info over de fototentoonstelling vind je op trixonline.be

Speel mee: