Herbeleef de Radio 1 Novastar Sessie

6 januari 2020
Tom Cornille
30 januari werd een hoogdag: Joost Zweegers speelde die dag een exclusieve, intieme set in onze Marconistudio. Geniet hier nog even na van met foto's en video's van deze unieke avond.

Bekijk de video's

Bekijk 'Tides'

Bekijk 'Caramia'

Een piano en een halve cirkel gitaren. Dat volstond voor Joost Zweegers om de nieuwste Novastar-plaat te maken. “Live Is All” is de korte titel daarvan, de lange is “Live Is All – In the cold light of Monday – Stripped”. Niet echt handig om kortweg aan te kondigen, maar de vlag dekt wel de lading. Op deze akoestische plaat keert Joost Zweegers terug naar de schrijfversies van het studioalbum “In The Cold Light of Monday”. De songs uitgekleed en puur, precies zoals ze werden geschreven. (Luister naar "Live is All" via deze link)

“Live Is All” verscheen in november, nu is Novastar bezig aan een maandenlange tournee, die hem in zowat alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland brengt. Maar nergens zo exclusief als op onze Radio 1 Sessie op donderdag 30 januari in de Marconistudio. Omdat daar maar 200 mensen in kunnen. Omdat je de artiest daar bijna kan aanraken. Omdat artiesten daar altijd een aparte setlist spelen.

Klik en bekijk het volledige concert op ons YouTube-kanaal

Bekijk 'Mars needs woman'

Bekijk 'We don't mind'

Bekijk 'Cruel Heart'

Bekijk 'Never back down' & 'The best is yet to come'

Bekijk 'Wrong'