De Radio 1 Novastar Sessie

6 januari 2020
30 januari wordt een hoogdag: Joost Zweegers speelt die dag een exclusieve, intieme set in onze Marconistudio. Alle tickets zijn de deur uit, maar luisteren kan natuurlijk wel nog!

Een piano en een halve cirkel gitaren. Dat volstond voor Joost Zweegers om de nieuwste Novastar-plaat te maken. “Live Is All” is de korte titel daarvan, de lange is “Live Is All – In the cold light of Monday – Stripped”. Niet echt handig om kortweg aan te kondigen, maar de vlag dekt wel de lading. Op deze akoestische plaat keert Joost Zweegers terug naar de schrijfversies van het studioalbum “In The Cold Light of Monday”. De songs uitgekleed en puur, precies zoals ze werden geschreven. (Luister naar "Live is All" via deze link)

“Live Is All” verscheen in november, nu is Novastar bezig aan een maandenlange tournee, die hem in zowat alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland brengt. Maar nergens zo exclusief als op onze Radio 1 Sessie op donderdag 30 januari in de Marconistudio. Omdat daar maar 200 mensen in kunnen. Omdat je de artiest daar bijna kan aanraken. Omdat artiesten daar altijd een aparte setlist spelen.

Alle tickets zijn ondertussen de deur uit. Maar luisteren kan natuurlijk wel nog! En sowieso volgen er ook nog video's via onze sociale media.

Stay tuned!

"Live is all"
"Live is all"

Radio 1 Select