Win tickets voor 'The World of Hans Zimmer'

14 maart 2019
Oscar, Grammy en Golden Globe Award-winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld één van de bekendste en meest invloedrijke filmcomponisten van onze tijd. Bekend van grote films zoals... euh nee, dat gaan we hier niet verklappen. Want dan ken je de antwoorden van onze filmquiz al (al spreekt de foto hierboven ook boekdelen). Wie deelneemt maakt kans op duotickets voor 'The World of Hans Zimmer' op 31 maart in Paleis 12 in Brussel.

In april 2018 ging de concerttournee 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' van start. Op 31 maart 2019 zal die tournee halt houden in Paleis 12 in Brussel. Hoewel hij niet zelf optreedt tijdens de concerten, is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour.

In tegenstelling tot de befaamde 'Hans Zimmer Live'-tour, waarbij de show zich richt op de band van Zimmer en de elektronische geluiden in zijn muziek, presenteert ‘The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' de werken van de componist met een symfonisch orkest. Zimmer werkte maandenlang aan het transformeren van zijn soundtracks naar weelderige symfonieën. Daarnaast zal het publiek voor het eerst kunnen genieten van verbluffende visuele projecties van de filmscènes en krijgt het ook een inkijk in de studio van Zimmer aan de hand van amusante behind the scenes-beelden. (Meer info vind je op de website van Paleis 12)

UPDATE: Deze wedstrijd is afgesloten. Enkel de winnaars krijgen een seintje.