Win tickets voor ‘Yuval Harari – De toekomst van Sapiens’

14 januari 2020
Met drie boeken tegelijkertijd in de top 30 non-fictie staan en wereldwijd 20 miljoen exemplaren verkopen: filosoof en historicus Yuval Harari speelt het klaar. Hij wordt bestempeld als één van de meest invloedrijke en verfrissende denkers van het moment. Op een groot event op maandag 27 januari in de Lotto Arena kan je de intellectuele rockster live in actie zien. Kans maken op duotickets? Beantwoord dan onze wedstrijdvraag.

Yuval Harari is de auteur van onder meer ‘Sapiens’, ‘Homo Deus’ en ’21 lessen voor de 21ste eeuw’. Deze 43-jarige Joodse academicus heeft in enkele jaren mee het economisch debat vormgegeven. Hij wordt bestempeld als een van de meest invloedrijke en verfrissende denkers van het moment. Obama zag hem als de belangrijkste inspiratiebron voor zijn beleid.

Op een groot event op maandag 27 januari kan je de intellectuele rockster live in actie zien dankzij Newsweek. Dat het blad voor een dergelijke internationale, invloedrijke denker kiest is geen toeval: Newsweek wil Vlaanderen immers verbinden met de wereld

Win tickets

Radio 1 heeft 20 duotickets te geef voor dit event in de Lotto Arena in Antwerpen.

Om kans te maken, moet je onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden. (Enkel de winnaars krijgen een seintje)

(We geven je ook een kleine tip cadeau: het antwoord vind je in de biografie van Yuval Harari op zijn website) 

Radio 1 Select