Win ‘The Woodstock Generation’ 50 jaar na het festival!

8 juni 2019
Op 15 augustus zal het 50 jaar geleden zijn dat ze in Woodstock ‘3 Days of Peace and Music’ vierden. Radio 1 viert dat op zijn beurt met de 4CD-Box '1969 - the Woodstock generation'.

Het tegelijk meest legendarische en meest chaotische festival uit de geschiedenis van de feestende mensheid. Er viel regen, er waren blote en bijna blote hippies en de podiumpresentator besprak de kwaliteit van de drugs op de weide van melkveehouder Max Yasgur. Die zag tot zijn verbazing meer dan 400.000 toeschouwers opdagen waar anders zijn koeien stonden.

Op ‘1969 - de Woodstock Generation’ bundelt Radio 1 op 4 CD’s 81 iconische songs uit dat magische Woodstockjaar. Genoeg om een heel lang weekend mee in de modder te rollebollen. Trek je bloemenjurk of –hemd aan en herken de 10 Woodstockartiesten in onderstaande montage. Onder de juiste inzenders verdelen we ‘The Woodstock Generation’-CD Boxen alsof het gratis joints zijn. Succes dus. And love. And Peace. En vooral: prachtige, onsterfelijke muziek die 50 jaar oud wordt!