'Culture Club' live vanop de expo 'Rinus Van de Velde - Inner Travels' in Bozar

11 februari 2022
Rinus Van de Velde, 'The principle impulse …', 2021, Courtesy of Tim Van Laere Gallery, Antwerp © Rinus Van de Velde
Om de twee jaar brengt Europalia een artistiek programma rond een land of een thema. De verschillende tentoonstellingen en evenementen brengen telkens beroemde of net onbekende kunstwerken en kunstenaars samen vanuit originele invalshoeken in een festival dat traditie en artistiek experiment combineert. 'Culture Club' strijkt er neer op vrijdag 18 februari voor een fijne live-uitzending.

De tentoonstelling 'Inner Travels' van Rinus Van de Velde focust op een verhaal van vertrekken en terugkeren naar huis, met de trein als metafoor voor de reis en toont in première Van de Veldes nieuwe film, samen met een overzicht van hoofdzakelijk recente werken. Het geheel wordt geconfronteerd met een selectie werken van moderne en hedendaagse kunstenaars.

'Culture Club' strijkt op vrijdag 18 februari neer in Bozar in Brussel voor een live-uitzending. Zonder publiek deze keer, maar luisteren kan natuurlijk wel! Luister live op vrijdag tussen 18 en 20 uur op Radio 1. Of beluister de uitzending later via onze app.

Meer info over de expo vind je op bozar.be

Lees ook