'Heimwee': de podcast voor als je 'Thuis' gemist hebt

23 mei 2022
'Nergens beter dan thuis'. Radiomakers Karel Decorte en Steven Lemmens, collega’s van Studio Brussel en MNM, kijken elke avond naar 'Thuis'. In hun wekelijkse podcastaflevering 'Heimwee' discussiëren ze over wat ze die week hebben gezien. Maak kennis met hun podcast in 'Zandman'.

'Thuis' verhuist. Toch als het aan VRT-CEO Frederik Delaplace ligt. Het is één van de besparingsmaatregelen die passen binnen het nieuwe transformatieplan van de VRT. De kijkers zullen er allicht weinig van merken, maar voor de makers was dit een plotwending die ze niet hadden zien aankomen. 'Thuis' is al jaren het meest bekeken programma in Vlaanderen. Zowat 1 miljoen Vlamingen zitten elke avond iets over acht klaar om het wel en wee van Simonneke en co mee te beleven. Ook radiomakers Karel Decorte en Steven Lemmens zijn trouwe kijkers. In hun wekelijkse podcastaflevering 'Heimwee' discussiëren ze over wat ze die week hebben gezien.

Je hoort de deze aflevering in 'Zandman' op maandag 23 mei, tussen 22 en 23 uur. Of wanneer het je past, via Radio 1 Select of onze app

Luister ook