Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

"Interne Keuken is geknipt voor een halve marathon"

wo 2 okt. - 5:46

Sporza-presentator Maarten Vangramberen is een fervent podcastgebruiker. Bij zijn favorieten ook twee Radio 1-programma's: 'Interne Keuken' en 'De Tribune'.
Maarten Van Gramberen

Interne Keuken: "Voor halve marathon op maandag"

"Ik luister vaak tijdens het sporten naar podcasts" zegt Maarten Vangramberen aan 'Sporza'. "Bewegen en je informeren vind ik een prachtcombinatie."

"Elke maandag probeer ik een halve marathon te lopen en daar is 'Interne keuken' geknipt voor. 1 uur en 45 minuten vind ik ideaal voor die 21 kilometer."

"In het praatprogramma staat telkens een boek, meestal non-fictie, centraal. Gasten komen dan discussiëren over de inhoud en de thema's. Presentatoren Koen Fillet en Sven Speybrouck zijn twee radiodieren die altijd prikkelen met hun vragen."

Luister hier naar 'Interne Keuken'

De Tribune (Sporza): "Hier zat ik op te wachten"

"'De Tribune' is een programma waar ik al erg lang op zat te wachten" zegt Van Gramberen.

"Twee interessante gasten uit de sportwereld of uit de sportjournalistiek laten de waan van de dag even links liggen en kijken ook eens over het muurtje. Altijd interessant om de mening of de kennis van een voetbalreporter over wielrennen of tennis te horen."

"Zelf hoop ik ook een keer in de studio te zitten. Dan gaan we het over atletiek, koers en veel meer hebben", belooft Van Gramberen.

Luister hier naar 'De Tribune'

Meer podcast-tips

Op de telefoon van Maarten Vangramberen staan wel 30 verschillende programma's. Naar aanleiding van internationale podcastdag pikte hij er voor 'Sporza' zijn favorieten uit. Lees meer op sporza.be.

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet