Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Afbeelding van het programma: Hautekiet

Hautekiet

"Mijn klanten zijn absoluut geen marginalen"

di 28 jun. - 10:56

“Klanten van prostituees zijn opvallend normale mensen”. Dat blijkt uit de masterproef van studente criminologie Kim Karamanlis. Ook prostituee Hot Marijke bevestigde dat in de uitzending van 'Hautekiet'. En dat blijkt ook uit het verhaal van luisteraar Stefan.
Hot Marijke

De mannen die bij Hot Marijke passeren zijn mannen van elke stand of rang. Van dokwerkers tot rechters en advocaten. “Het zijn absoluut geen marginalen” zegt ze.

Waarom ze ervoor betalen terwijl ze ook gratis seks kunnen krijgen? “Om allerlei redenen” zegt Hot Marijke. Gratis seks bestaat trouwens niet volgens haar.  “Als je een vrouw wilt verleiden, moet je haar toch ook een cadeautje kopen of een etentje betalen? Op den duur ben je zo toch ook enkele honderden euro’s kwijt?”

Het verhaal van Stefan

Ook luisteraar Stefan is een doodgewone man. Hij bezoekt al prostituees sinds zijn 18de. Vanaf het moment dat hij 'van de wet' naar een prostituee mocht dus.  Omdat hij heel zwaarlijvig was, vond hij dat de beste optie.

Mijn eerste keer was met een prostituee. Ze heeft me voor 1000 frank oraal bevredigd.

Ondertussen is Stefan 44 jaar en gaat hij nog altijd naar prostituees. De kostprijs? 50 euro voor een kwartier. 100 euro voor een half uur.  Dit wat raamprostitutie betreft.  Bij een escorte, met wie je op hotel afspreekt, ben je al vlug 500 euro kwijt. “Maar daar spaar je dan voor. Ik doe dat in de plaats van op reis gaan”.

Soms valt het ook tegen: “Sommige vrouwen zijn er alleen maar op uit om geld uit je zakken te kloppen. Daar krijg je geen waar voor je geld.”

De liefde en een relatie spreken Stefan niet meer aan. “Dat interesseert me niet meer.”  Bij een prostitutie ervaart hij trouwens voldoende intimiteit: het gaat hem ook om het strelen, en eens een vrouw “vast te nemen”. 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet