Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Radio 1 Select

Wonderland

Wat waren de concerten van het afgelopen jaar

Wat waren dé concerten van het afgelopen jaar?

Door Wonderland
Bannerafbeelding voor fragment

8 maanden geleden

16 min

We konden niet anders dan de categorie 'concerten' uitbreiden met 'livestreams' in dit tweede coronajaar. Muziekjournalist Jonas Boel komt met één hand toe, als hij zijn concerten van het afgelopen jaar wil tellen. "En ik zag één livestream, met Zwangere Guy als avatar in de AB. Dat was zeer raar!" Vrij recent ging hij wel naar 'Thee Oh Sees', een garagerockband uit San Francisco. Die kon hij nog net zien in de Vooruit in Gent. "Een geweldige liveband!"

Joachim Liebens heeft dit jaar met The Haunted Youth gelukkig wel veel kunnen optreden. "Op de shows waar wij moesten spelen, probeerde ik ook andere optredens mee te pikken." Zo zag hij op Rock Herk de band Heisa. Aan die band heeft Joachim ook wel wat te danken: "Zij hebben mij getipt aan mijn label, na mijn eerste optreden." 

Lara Chedraoui zag School Is Cool live in Gent, en dat was een magische belevenis: "Ik keek om me heen, en zoveel mensen waren aan het huilen, en dan specifiek bij het nummer 'I'm not fine'. Heel veel mensen waren waarschijnlijk niet 'fine' op dat moment!"

Meer artikels

Gerelateerde Programma's

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet