Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

ontbreekwoordenboek

album van de week

classic album van de week

Radio 1 Sessies

kies24

Zandman

Podcast: ‘Naast de spotlights’

do 11 feb. - 7:37

In ‘Zandman’ hoor je de muzikale podcast ‘Naast de spotlights’ van muzikant Tom Vanstiphout. In de podcast gaat Vanstiphout in gesprek met andere muzikanten, producers, managers en zangers die allemaal een andere achtergrond hebben, maar eenzelfde passie delen: muziek.
© Tom Vanstiphout

Tom Vanstiphout werkt al zo’n 25 jaar als studio en live muzikant voor verschillende Belgische en Buitenlandse acts. Dat doet hij al jaren met veel passie en plezier. Zo vindt hij het telkens opnieuw ontmoeten van getalenteerde en vriendelijke mensen, 1 van de fijnste aspecten van zijn job. “Mensen die ik ondertussen vrienden noem”, zegt hij. Vanstiphout zoekt uit waarom die mensen voor de muziek kozen en hoe ze dat juist deden.

Tijdens de eerste aflevering van de podcast, spreekt saxofonist Frank Deruytter over zijn levensverhaal in de muziekwereld. Deruytter vertelt over zijn passie en liefde voor de muziek: ‘Voor zo lang ik mij kan herinneren, was er altijd muziek in huis."

Je hoort de podcast 'Naast de spotlights' op dinsdag 11 februari tussen 22 en 23 uur in 'Zandman'. Luisteren kan ook via Spotify.

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet