Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

kies24

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

Zandman

Podcast 'Nabij'

do 18 nov. - 3:11

In de podcast ‘Nabij’ gaat schrijfster/verteller Eva De Groote op zoek naar informatie over een nooit gekende grootmoeder. Door die zoektocht vindt Eva ook nieuwe antwoorden over de relatie met haar moeder.
visual 'Nabij'

"Odette, de moeder van mijn moeder, stierf nog voor ik geboren werd. Er werd nooit over haar gesproken. Ook niet over de broer die er ooit was en die vijf maanden na de dood van zijn moeder verongelukte. Was hij haar gevolgd in het graf? Was er iets mis met hem? Waarom wilde niemand over hen spreken? Ik groeide op zonder antwoorden."

Op donderdag 18 november hoor je in ‘Zandman’ de eerste aflevering van deze podcast. Over hoe een staycation, kamperen in eigen land, voor een totale wending van het lot zorgde.

Nabij is het relaas van de echte gebeurtenissen die Eva inspireerden tot het schrijven van twee romans: 'Nabij' en 'Grond'. De podcast 'Nabij' is een project van Selkie, de audiomakerij van Ruben Nachtergaele en Eva De Groote, met Ayco Nachtergaele op cello en Eva Moeraert als eindredacteur. Smilla Nachtergaele maakte de eindsong.

Meer info vind je op evadegroote.be.

Lees ook: 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet