Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

kies24

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

De Wereld Vandaag

Tiany Kiriloff: “Eigenlijk mag je geen kleren meer weggooien”

wo 29 aug. - 9:55

Van bloemenprints tot het coureursbroekje: tegenwoordig zijn er 1001 hypes. Dus je gooit maar beter niet te veel oude spullen weg, zegt Tiany Kiriloff van het modeplatform Belmodo, in 'De Wereld Vandaag'.
Tiany Kiriloff

1000 hypes

Is het je ook al opgevallen? In de najaarscollectie zien we niet alleen heel veel bloemenprints, maar ook ongelooflijk veel kleuren. Alles lijkt wel een trend te zijn.

“Er is ongelooflijk veel, voor iedereen wat wils” bevestigt Tiany Kiriloff in ‘De Wereld Vandaag’. “Er zijn 1001 hypes. Het is niet zoals vroeger dat je echt kon zeggen: dit is een trend.”

Zelfs de epauletten duiken weer op

Zo blijft de mannelijke garderobe bijvoorbeeld een grote invloed hebben op de vrouwelijke kleerkasten: de blazers zijn nog altijd heel erg in en worden gecombineerd met bloemenjurkjes, om een mix te maken tussen heel vrouwelijk en heel mannelijk.

Ook  het coureursbroekje is opnieuw aan een opmars bezig. Al ziet Kiriloff dat niet iedereen dragen. “Maar het is iets wat echte fashionista’s wel durven aandoen.”

Zelfs de epauletten duiken weer op. “Ze noemen dat boxier, ofwel het dooseffect: alles wordt een beetje vierkantiger” zegt Kiriloff. “Vandaar dat die epauletten terug in zijn.” Je gooit dus maar beter niet te veel spullen weg, vindt ze:  “Er zijn ongelooflijk veel zaken van vroeger die terugkomen. Dus eigenlijk mag je niks meer weggooien, je moet recycleren uit je kast.”

Mooi?

Allemaal goed en wel. Maar is het ook nog mooi, al die stijlen? “Je gaat altijd wel iets vinden dat mooi is. Kijk gewoon naar je figuur en waar je je goed in voelt, en neem niet klakkeloos een trend over omdat het een trend is” raadt Kiriloff aan.

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet